Facebook WIFI Hotspot

Met de Facebook WIFI Hotspot kunt u een WiFi internetaansluiting aanbieden aan uw klanten. Klanten krijgen internet toegang op het moment dat zij zich ‘inchecken’ op uw Facebook pagina. Zo kunnen andere Facebookers zien dat uw zaak ‘hot and happening’ is. En als zij weer reageren op de check-in volgt er gratis mond-op-mond reclame voor uw zaak!

Waarom de WiFiHotspot?

We merken dat klanten langer in de winkel blijven en de Wifi toegang waarderen. De installatie is vliegensvlug zelf te doen. Gewoon de Hotspot aan de bestaande internetaansluiting aanklikken en klaar. De hotspot is voorgeconfigureerd in combinatie met onze Facebook pagina. Zo levert dit aanbod zowel online als offline veel zichtbaarheid op.

Mogelijkheden

Wat zien klanten als zij connectie maken met de WiFi Hotspot? U heeft hierin de keuze uit:

1. een Facebook check-in pagina: klanten zien meteen uw Facebook page en zodra zij ingecheckt zijn, krijgen zij toegang tot het Wifi. Dit zorgt moeiteloos voor een toename van de online mond-op-mond reclame over uw zaak.

2. een op maat gemaakte Mini website: wij zorgen voor uw eigen mini website met advertentieruimte. En een online plek waar u zelf deze advertenties kunt beheren.