Reparatie PC / Laptop

Is uw PC / laptop stuk?

U computer is kapot en uitgerekend gebeurt dit op een moment dat dit gewoonweg niet mag gebeuren. Wat nu? Zelf uw computer proberen te repareren of de hulp inroepen van “iemand die zo handig is met computers”? Als u in Schipluiden of in de directe nabijheid van Schipluiden woont, dan is uw probleem snel en op professionele wijze verholpen. We care for IT B.V. is het bedrijf die uw defecte of vastgelopen computers repareert.

Laptop reparatie en computerhulp We care for IT B.V.

Wist u dat het gebruikmaken van We care for IT B.V. voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe desktop computer of laptop? Bijkomend voordeel van uw computer door ons laten repareren is dat onze medewerkers alles in het werk stellen om zoveel mogelijk van uw gegevens veilig te stellen. Dit noemen wij “data recovery”, waarbij we vanzelfsprekend vertrouwelijk omgaan met uw data.

Niet opgelost, geen uurloon!

Wij gaan met elke defecte computer graag de uitdaging aan om deze weer tot leven te wekken. Onze passie voor de wereld van de ICT gaat zelfs zover dat er geen uurloon in rekening wordt gebracht als blijkt dat wij uw laptop of pc niet meer aan de praat krijgen. Alweer een voordeel van We care for IT B.V.! We care for IT B.V. inschakelen betekent ook dat u de deur niet uit hoeft. Wij komen immers gewoon bij u thuis of op locatie (kantoor, bedrijf of instelling) langs om u zo snel als mogelijk weer over uw eigen computer te laten beschikken.

Bijvoorbeeld: doet de pc/laptop niet wat u wilt, is uw computer traag, krijgt u virus-meldingen, valt deze spontaan uit, Maakt deze veel herrie, krijgt u spontaan blauwe schermen, staat de muis vast, of wil uw computer niet opstarten? laadt de laptop niet meer op? Wij kunnen u altijd helpen! Het is ons vak en wij lossen uw laptop probleem graag op.

Let op! Wij bewaren onderzochte laptops en pc’s die na onderzoek niet rendabel zijn om te maken voor maximaal 2 maanden. Daarna voeren wij ze af.