Reparatie PC / Laptop

Is uw PC / laptop stuk?

Bijvoorbeeld: doet de pc/laptop niet wat u wilt, is uw computer traag, krijgt u virus-meldingen, valt deze spontaan uit, Maakt deze veel herrie, krijgt u spontaan blauwe schermen, staat de muis vast, of wil uw computer niet opstarten? laadt de laptop niet meer op? Wij kunnen u altijd helpen! Het is ons vak en wij lossen uw laptop probleem graag op.

Wij kunnen u altijd helpen! Het is ons vak en wij lossen al uw computerproblemen graag op.

PC reparatie in ons Service center

U kunt ons bellen voor een afspraak. Zodat we deze kunnen in plannen voor onze pick-up and return service.

We gaan dan zo spoedig mogelijk naar uw pc kijken en spreken we af dat we u binnen 24 uur bellen. Ons streven is om zo snel mogelijk uw computer te repareren. Zodra we weten wat het probleem is, overleggen we met u wat we kunnen doen en wat een indicatie van kosten zal zijn, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Als uw computer klaar is, bellen wij direct. Voor het maken van een afspraak dat wij de pc terug plaatsen en alles bij u thuis weer aansluiten.

Computer problemen in de softwarematige omgeving kunnen wij bijna altijd bij u thuis repareren. Hardware matige problemen moeten we echter in onze werkplaats repareren. Dat scheelt u veel geld omdat we op onze werkplaats zaken tegelijkertijd kunnen doen en bij u thuis erop moeten wachten.

Kapotte laptop en opgave voor uw verzekering

Is er schade aan uw laptop of computer ontstaan door toedoen van derden? U kunt bij ons langs komen, ook al heeft u de laptop of computer niet bij ons aangeschaft. Wij onderzoeken wat het defect is en maken een overzicht van de te maken reparatie kosten. Deze gegevens zetten wij in een brief die u kunt gebruiken voor uw verzekering. De enige kosten die u hiervoor moet afrekenen zijn de onderzoekskosten.

Let op! Wij bewaren onderzochte laptops en pc’s die na onderzoek niet rendabel zijn om te maken voor maximaal 2 maanden. Daarna voeren wij ze af.